Barion Pixel

Üdvözöllek az oldalamon!

Kálmán Melinda vagyok, 46 éves.

2016-ban úgy hozta az élet, hogy találkoztam egy Herbalife Tanácsadóval. Azt mondhatom a legjobbkor. Általa ismerkedtem meg a Herbalife egészséges reggeli programjával, aminek köszönhetően 4 hónap alatt 10,5 kg-tól szabadultam meg, pedig a táplálkozásomon kívül semmit nem változtattam! Rövid időn belül, nagyon sok pozitív mellékhatást vettem észre: több lett az energiám, rövidült az alvásigényem, sokkal könnyebb a koncentráció, és a puffadásom is elmúlt. A Herbalife a nőiességemet is visszahozta. Általa olyan személyiséggé váltam, amit nem is tudtam, hogy lehetséges! A Herbalife shake azóta az életem részévé vált. Szeretem, mert gyorsan elkészíthető, finom, tápláló és nem maradok éhes tőle. Nemcsak én, hanem a férjem is profitált a változásokból. A Herbalife életmódváltással nagyon jó eredményt értünk el, ketten együtt a párommal 18,5 kg fogytunk, és teljesen megváltozott az életminőségünk.

Teljesen új emberré váltam. Az újonnan szerzett vezetői képességemet, csapatban való gondolkodásomat, és a kommunikációs készségemet folyamatosan fejlesztem. Több alkalommal voltam Magyarországon a TOP értékesítők között. A siker és a karrier ízét megtapasztaltam, és az emberek segítése a hivatásommá vált! De ez nem csak az én érdemem: a csapatommal közösen érjük el a céljainkat!

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy nyitottam egy új világra, ami kihozta belőlem a legjobbat. De ami még jobb: ezáltal tudok én is jó hatással lenni az emberek életére!

Boldog szőke, hosszú hajú hölgy mosolyog a kamerába, szikrázó napsütésben.

Bármennyire is imádtam a munkám (virágkötő voltam), nem volt mentes a stressztől. Akkoriban elég egészségtelen életet éltem, nem törődtem az étkezésemmel és nem is sportoltam. Hozzátartozik a történethez, hogy én már fiatal lányként sem szerettem a ruhákat, úgy éreztem nincs derekam, nem állnak jól nekem. De igazán akkor kezdett el romlani a helyzet, amikor egy hormonkezelés után elkezdtek felkúszni rám a kilók. Nagyon rosszul éreztem magam az új bőrömben, és mindenképpen szerettem volna visszanyerni a régi formám de fogalmam sem volt hogyan. Azt az egyet tudtam, hogy éheztetni nem fogom magam.

Ha Te is szeretnél változtatni az életeden, és segítségre van szükséged, keress engem, beszélgessünk!​

Elért eredményeim mióta tanácsadó vagyok

0
Óta adok tanácsokat
0
Leadott kiló
0
Elégedett partner

Néhány sikersztori

A weboldalt Kálmán Melinda, független Herbalife Nutrition tag működteti.